Sisene kasutajana

Anneta TNP Toetusfondi

Toeta siin Vaba Eesti Sõna!

Donate here to Vaba Eesti Sõna!

Otsing

Digiteeritud eesti ajalehed

digilehed

202201261

http://kodasema.com/us

 

Eesti kapitalile kuuluv innovaatilisi eluruume ja majutuslahendusi loov arhitektuuribüroo ja majatootja Kodasema sõlmis detsembri viimastel päevadel esinduslepingu USA ettevõttega Big Sun Modular, mille tulemusena sai viimasest 2022. aastast alates KODA majade ainuõiguslik müügilitsentsi omanik Põhja- ja Lõuna-Ameerikas.


Eestis projekteeritud ning USA turu nõuetele kohandatud KODA moodulmaju hakatakse esialgu tootma majatehastes New Yorgis Brooklynis, Oregoni osariigis Portlandis, Mehhikos Monterrey’s ja Kanadas Calgary’s.

 

KODA majad on USA-s saadaval valmiskujul sihtkohta transporditavate tehasemajadena ning peagi ka 3D-prinditud versioonidena.

 

KODA majad laiendavad Big Sun Modulari olemasolevat tooteportfelli ja annavad klientidele parema võimaluse valida enda vajadustele vastava jalajälje ja stiiliga hooneid.


KODA prioriteet on minimalistliku põhjamaise disainiga hoonete loomine funktsionaalsust ohverdamata. Euroopas juba 2018. aastast saadaval olevad puidust KODA majad on kohandatud Lõuna- ja Põhja-Ameerika ehitusnormidele ja energianõuetele vastavaks.

 

Kõiki KODA mudeleid saab kasutada nii eluasemena, äripinnana, kohviku või ajutise, nö pop-up teenusepakkumispinnana, ning kui vajadused muutuvad, muuta majade kasutusviisi. KODA tehases toodetud ja valmiskujul kohapeale transporditavad majad valmistatakse nö “võtmed-kätte” kujul ja need on kavandatud ja ehitatud võimalikult väikest rohe-jalajälge silmas pidades.

 

Paljudes riikides kvalifitseeruvad KODA majad ka ADU (additional dwelling unit) ehk eraldiseisva lisaelupinnana, millele kehtivad lihtsamad regulatsioonid.


“Kodasema säästva ehituspraktika mudel sobib ülimalt hästi Big Sun Modulari ja Black Buffalo 3D visiooniga luua targem ja jätkusuutlikum ühiskond,” kommenteeris KODA majade USA turule toomist Michael Woods, Big Sun Modulari tegevjuht/COO.

 

“Ootame koostööd Kodasema meeskonnaga Eestis, et muuta KODA majad kättesaadavaks nii Põhja- kui Lõuna-Ameerikas ja pakkuda ühiselt tulevikulahendusi minimalistlikku eluviisi soovivatele klientidele.”


Big Sun Modular on Black Buffalo 3D Corporation tütarettevõte ja Big Sun Holdings Group, Inc. liige. Big Sun Modulari missiooniks on kättesaadava hinnaga hooned, mida saab kasutada esmase eluaseme, kaubanduspindade, äripindade või lisaeluruumidena.

 

Ettevõte teeb koostööd turuliidritest moodulhoonete projekteerijatega, et valida oma tooteportfelli parimad funktsionaalsete moodulmajade brändid kogu maailmast. KODA by Kodasema® disainilahendused täiendavad Big Sun Modulari väikemajade portfelli Rohkem infot: www.bigsunmodular.io 

 

Lisainfo: Birgit Linnamäe
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  


Kodasema kohta saab infot https://kodasema.com.


Müük: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Landing page: http://kodasema.com/us

Tellimine

"Vaba Eesti Sõna" PDF-i täisversioon on tasuline. Kasutajakonto saamiseks tuleb täita tellimus. Maksmise ja tellimise info vaata sisukorrast Lehe tellimine. Tasuda saate krediitkaardiga PayPal'i kaudu siit.

Full PDF version of the paper costs $60 per year. To open your account, please click for more info Lehe tellimine. You can pay directly through PayPal. This is the safer, easier way to pay online.

Toeta ajalehte

Toeta siin Vaba Eesti Sona!

Donate here to Vaba Eesti Sõna!

Eesti Rahvuskomitee

eanc logo

NY Eesti Maja

em logo

Eesti Abistamiskomitee

erc logo

Järvemetsa Fund

2014 metsavaim

ESFUSA

eutf logo

Eesti Arhiiv USA's

eausa logo

LA Eesti Maja

laem logo

Kanada Metsaülikool

metsaulikool logo