Sisene kasutajana

Anneta TNP Toetusfondi

Toeta siin Vaba Eesti Sõna!

Donate here to Vaba Eesti Sõna!

Otsing

Digiteeritud eesti ajalehed

digilehed

 

- Pange kaamerad tööle!  Filmitegijatel on filmide saatmiseks aega kuni 23. septembrini! - Torontos, Kanadas 27. märtsil 2013. a. – EstDocs dokumentaalfilmide festival Torontos on valmis vastu võtma lühidokumentaalfilme. EstDocsi filmifestival toimub 18. - 22. oktoober, 2013. Konkursi auhinnad panevad välja Eesti Üliõpilaste Selts ja Tartu College. Auhindade kogusumma on $2,500 CAD, maksimaalne filmiauhind on $1,000 CAD. "EstDocsi lühifilmid mõjuvad publikule; märkame seda igal aastal. Iga kord filmi vaadates viiakse meid ainulaadsesse olukorda, mille on vahendanud meie jaoks filmitegija lääts," ütles Tauno Mölder, lühifilmide konkursi juhataja. "Lühifilmide konkurss kogub jätkuvalt hoogu ka rahvusvahelisel tasandil, eelmise aasta ‘viral hit’ "Kati and Me" tõestas, et filmitegija ei pea olema eesti päritoluga, tegemaks filmi eesti rahvast ja hindamaks ilu, mis peitub Eestis ja eestluses". Selle aasta konkursi teema on "Üks Eesti, - mitu lugu". Loodame, et osalejad leiavad originaalse vaate teemale.   Esitamise protsess Registreerimisvorm koos juhendiga on saadaval lühifilmide konkursi veebileheküljel www.EstDocs.com . Eelmiste võistluste filmid on vaatamiseks aadressil: Youtube.com/EstDocsTO . EstDocsi Lühifilmide Konkurss on jätkuvalt ainus rahvusvaheline võistlus, mis keskendub eestiainelistele teemadele. Osavõtjad võivad esitada filme tavaposti kaudu kuni 23. septembrini 2013. aastal. Filmide pikkus on piiratud seitsme minutiga, lisaks tiitrid. Konkursi võitjad ja auhinnad kuulutakse välja ja linastatakse Toronto kinodes EstDocsi publikule. Filmid tuleb esitada DVD’l NTSC või PAL formaadis. Filmi tegijad võivad esitada mitu võistlustööd, kuid iga film peab olema eraldi re-gistreeritud ja esitatud eraldi DVD’l.   EstDocsist EstDocs on vabatahtlikute poolt korraldatud tõsielufilmide festival ja konkurss, mis toimub Torontos, Kanadas. EstDocs pakub läbi filmi-kunsti prisma vaatajaile ajakohast informatsiooni Eesti kohta. Festivali missioon on filmide ja neile järgnevatele arutelude kaudu pakkuda nii eestlastele kui ka mitte-eestlastele teavet Eesti ajaloost, poliitikast, kultuurist ja paljudest muudest teemadest. EstDocs on viimase kaheksa aasta jooksul esile toonud ligi 10,000 silmapaarile tuntud ja tuntusele kerkimas eestlastest filmitegijaid ja kõikide rõõmuks on festivalil olnud au kohalikele tutvustada Eesti parimaid ja rahvusvaheliselt tunnustatud filmitegijaid. Filmid on kas ingliskeelsete subtiitritega või inglise keeles. EstDocs kuulub Torontos asuva Tartu College’i programmide raamidesse. Tartu College’i eesmärk on uurida ja edendada Kanada vähemusrahvaste, eelkõige balti rahvaste, kultuuri, kirjandust, muusikat ja kunsti. Leia meid @EstDocs Twitteris ja ka Facebookis.   Lisainformatsioon / meedia kontakt: Kaili Lupp This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. www.EstDocs.com  

Tellimine

"Vaba Eesti Sõna" PDF-i täisversioon on tasuline. Kasutajakonto saamiseks tuleb täita tellimus. Maksmise ja tellimise info vaata sisukorrast Lehe tellimine. Tasuda saate krediitkaardiga PayPal'i kaudu siit.

Full PDF version of the paper costs $60 per year. To open your account, please click for more info Lehe tellimine. You can pay directly through PayPal. This is the safer, easier way to pay online.

Toeta ajalehte

Toeta siin Vaba Eesti Sona!

Donate here to Vaba Eesti Sõna!

Eesti Rahvuskomitee

eanc logo

NY Eesti Maja

em logo

Eesti Abistamiskomitee

erc logo

Järvemetsa Fund

2014 metsavaim

ESFUSA

eutf logo

Eesti Arhiiv USA's

eausa logo

LA Eesti Maja

laem logo

Kanada Metsaülikool

metsaulikool logo