Sisene kasutajana

Anneta TNP Toetusfondi

Toeta siin Vaba Eesti Sõna!

Donate here to Vaba Eesti Sõna!

Otsing

Digiteeritud eesti ajalehed

digilehed

logo

Eesti Vabariigi aastapäeva tähistamine on sellel aastal eriline. Nagu meie kõik teame, kokku meie ei saa tulla, kuid saame siiski kontaktis olla virtuaalselt.

 

See võimaldab meil kokku saada kaugel elavate eestlastega, mitte ainult nendega, kes on kohalikud. See annab uue tähenduse sellele, et “üksi pole keegi.”  See teeb meid tõesti globaalseteks eestlasteks.


Ja kokku meie tahame tulla selle 103. Eesti Vabariigi aastapäeva märkimiseks.

 

Ei saa ette kujutada, et vaatamata sellele, mis muu võib olla juhtumas, et meie ei tahaks üheskoos seda päeva tähistada, näha meie noori esinemas, koos laulda armsat Eesti hümni.

 

Vaatamata piirangutele, mis Covid19 viiruse tõttu on kehtestatud, saame siiski virtuaalselt, ja isegi mitu korda, erinevates kohtades organiseeritud ja erinevatel päevadel plaanitud aktustest, saadetest, kontsertidest, esinemistest, laulmisest osa võtta.  


Tervitan ja tänan neid Ameerika eesti keskusi kes korraldavad neid üritusi, mis proovivad kindlustada, et ükski eestlane poleks üksi sellel ajal.


Eestis on uus valitsus, just nagu meil Ameerikas. 

 

Nendel on ehk uued suunad, uued plaanid ja samal ajal peavad tegelema kõigega, mida aasta kestnud viiruse kallaletung on kaasa toonud.

 
Väljavaated on head, et olukord läheb paremaks ja loodame, et aasta pärast saame jälle kokku tulla nagu oleme alati teinud.

 

Oleme tänulikud, et Eesti riik on tugev ja ta tulevik on helge. 

 

Pühitseme eestlaste vastupidavust läbi aegade, pühitseme lootustandvat tulevikku ja pühitseme koos. 

 

Teeme kindlaks, et üksi pole keegi.


Eesti Rahvuskomitee Ühendriikides nimel tervitan teid kõiki ning soovin head Eesti Vabariigi aastapäeva!

 

Marju Rink-Abel
esimees

Tellimine

"Vaba Eesti Sõna" PDF-i täisversioon on tasuline. Kasutajakonto saamiseks tuleb täita tellimus. Maksmise ja tellimise info vaata sisukorrast Lehe tellimine. Tasuda saate krediitkaardiga PayPal'i kaudu siit.

Full PDF version of the paper costs $60 per year. To open your account, please click for more info Lehe tellimine. You can pay directly through PayPal. This is the safer, easier way to pay online.

Toeta ajalehte

Toeta siin Vaba Eesti Sona!

Donate here to Vaba Eesti Sõna!

Eesti Rahvuskomitee

eanc logo

NY Eesti Maja

em logo

Eesti Abistamiskomitee

erc logo

Järvemetsa Fund

2014 metsavaim

ESFUSA

eutf logo

Eesti Arhiiv USA's

eausa logo

LA Eesti Maja

laem logo

Kanada Metsaülikool

metsaulikool logo